VATTACUKOR-HUNGARY.EU

 Referenciák
 Gyereknapok
 Családi napok
 Suli - bulik
 Céges - partik
 Esküvők
 Videók
 Akciók

 Infók a vattacukorról
 Infók a pop-cornról
 Partnereink
 Még több fotó


Megosztás IWIW       Megosztás Facebook       Megosztás Twitter
 Kezdőoldal
 Szolgáltatásaink
 Akciók
 Kapcsolat
 Videók


Extra vattacukrok
Megjelenési formáink
Csináld "Magad"
PromóciókInfók a pop - cornról

A pop - corn az egész világon valamennyi korosztály kedvelt csemegéje.
A pop - corn lényeges élelmezési funkciót tölt be, hőt és energiát biztosít a szervezetnek.
A pop - cornban található szénhidrát fehérjét is megtakarít, biztosítva ezáltal a szervezet részére az olyannyira szükséges "fűtőanyag ellátást". A szénhidrát mellett a pop - corn magas rosttartalommal rendelkezik és minden grammja több fehérjét, foszfort és vasat tartalmaz, mint a burgonyaszirom, vagy egy adag fagylalt, vagy egy perec.
A pop - corn egyike azon ételeknek, amely komoly tápértékkel rendelkezik és kitűnő az íze. Egészséges, tápláló, jellegénél fogva finom, és meglepően alacsony a kalória értéke. Egy csésze sima pattogatott kukorica csészénként kb. 27 kalóriát tartalmaz. Kevés vajjal vagy olajjal ízesítve hozzávetőlegesen 126 kalóriát. A pop - corn mind csemegeként, mind bármely étkezés kiegészítő fogásaként egyaránt teljes értékű, élvezetes táplálék. Mint teljes összetételű gabonafajta a szükséges rostanyag bevitelével nagyban elősegíti az emésztést, ezen kívül pedig úgy az egészségügyi, mint valamennyi orvosi munkacsoport igen nagyra értékeli ennek tápértékét is.
A szakemberek egyetértenek abban, hogy a pop - corn egy általános értelembe vett "jó étel, táplálkozási, gazdaságossági és élvezeti szempontból" egyaránt.

© 2011.
vattacukor-hungary.eu
vattacukorextra