VATTACUKOR-HUNGARY.EU

 Referenciák
 Gyereknapok
 Családi napok
 Suli - bulik
 Céges - partik
 Esküvők
 Videók
 Akciók

 Infók a vattacukorról
 Infók a pop-cornról
 Partnereink
 Még több fotó


Megosztás IWIW       Megosztás Facebook       Megosztás Twitter
 Kezdőoldal
 Szolgáltatásaink
 Akciók
 Kapcsolat
 Videók


Extra vattacukrok
Megjelenési formáink
Csináld "Magad"
PromóciókÜdvözöljük Kedves Látogatóinkat honlapunkon.

A vattacukor készítésről azt mondta valaki:  "... ó, milyen jó buli a vattacukor készítés. Egy forró centrifuga, egy kis cukor, egy - két tekerés, s már kész is a vattacukor."
Szerintünk is jó buli, de a vattacukor készítés, mint szolgáltatás, számunkra munka, kihívás, feladat.
Nagyon jó műszaki háttér, sok - sok gyakorlás kell egy - egy vattacukor elkészítéséhez úgy, hogy a megrendelők, a vevők igényei tökéletesen ki legyenek elégítve.
Mi már több évtizede gyakoroljuk, hogy maximálisan eleget tudjunk tenni a vendégeink elvárásainak. Sok éves tapasztalattal, profi gépparkkal rendelkezünk, a hatósági előírásoknak megfelelően végezzük munkánkat. Csapatunk tagjai nem dohányoznak, nem fogyasztanak alkoholt. Ezen túlmenően, ami szintén fontos, nálunk nem kell órákat várni egy - egy vattacukorra.
Fegyelmezett, vevőorientált szemléletünkkel a légies, habkönnyű cukor szálacskákból alkotott kócos vattacukorjainkkal, profi, jó kedélyű csapatunkkal egyre több és több vendéget tudunk megigézni, s egyre többen akarnak meggyőződni a honlapunkon látható képek valóságtartalmáról. Remélhetőleg ez a szám most is gyarapodni fog.
A következő oldalakon sok-sok képpel illusztrálva szolgáltatásaink kiemelkedő színvonalát  szeretnénk bemutatni, s szeretnénk minél több ügyfelet bevonni a vattacukor imádók körébe.

© 2011.
vattacukor-hungary.eu
vattacukorextra